nieuwsveluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – Jumbo Filmweken van start

Jumbo Filmweken van start

Tweede filmkaartje halve prijs bij Filmhuis Veluvine

NUNSPEET- Op woensdag 1 maart gaan de Jumbo Filmweken van start! De Jumbo Filmweken zijn een gezamenlijke actie van Jumbo Nunspeet en Veluvine, bedoeld om cultuur in de regio een impuls te geven. Bij iedere besteding vanaf €15,- bij Jumbo Nunspeet ontvangt de klant een waardebon, waarmee men het tweede filmkaartje –voor dezelfde film- voor de helft van de prijs krijgt. De bonnen worden uitgedeeld tot en met dinsdag 4 april 2017. De waardebon is het gehele filmseizoen geldig (tot 1 juni 2017) en kan enkel aan de kassa van Veluvine worden verzilverd.
Filmhuis Veluvine
Jumbo Nunspeet is al jaren een trouwe sponsor van Veluvine. Met de Filmweken hopen Jumbo en Veluvine een breder publiek kennis te laten maken met de culturele mogelijkheden in Veluvine, waar naast een theater ook een filmhuis is waar al zeven jaar prachtige films worden vertoond. De volledige programmering tot en met mei is terug te vinden op www.veluvinenunspeet.nl. De woensdagavond- en vrijdagfilms beginnen om 20.00 uur en kosten normaal € 9,00 per kaartje inclusief een pauzedrankje.
Woensdag Filmhuis
In het filmhuis draait Veluvine, om de week op woensdagavond, bijzondere films waarvoor meestal geen enorm grote publiciteitscampagnes worden gehouden, maar die wel een groot publiek verdienen. Zo staat voor woensdag 5 april de (voor een Oscar genomineerde) animatiefilm The Red Turtle op het programma. De eerste lange animatiefilm voor volwassenen van de Nederlandse regisseur en tevens Oscarwinnaar Michael Dudok de Wit.
Friday Movie Night
Op de eerste vrijdag van de maand is het Friday Movie Night. Een gezellige avond uit met bekende kaskrakers en vaak in een thema gegoten. Vrijdag 3 maart vertoont Veluvine het ontroerende drama Tonio, een boekverfilming naar de bestseller van A.F.Th. van der Heijden.
Kinderfilms
Op de woensdagmiddag worden er speciale kinderfilms vertoond. Een uur voorafgaand aan de kinderfilm hebben we gratis KidsFoyer! Met leuke activiteiten voor de jonge bezoekers, zodat papa en mama of opa en oma rustig een kop koffie kunnen drinken in de foyer. Op woensdag 1 maart -in de Voorjaarsvakantie- hebben we de film Snoopy The Peanutsmovie. Kinderfilms beginnen om 14.30 uur en kosten normaal €6,00 mét een glas ranja en iets lekkers.


Zin in een voordelig avondje uit? Ga naar www.veluvinenunspeet.nl voor de volledige filmprogrammering. We zien u graag bij Jumbo Nunspeet én Veluvine!