veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – laatste theatervoorstelling dit seizoen met Jörgen Raymann

Zaterdag 12 mei start kaartverkoop nieuwe seizoen

Vanaf 12 mei start Veluvine met de kaartverkoop voor het culturele seizoen 2018-2019.
Het nieuwe theaterseizoen bestaat uit een gevarieerd aanbod vol herkenning, nieuwe namen, ruimte voor aanstormend talent, véél voor de jeugd, lokale helden en special events! Zo zijn bekende namen als Richard Groenendijk, Veldhuis & Kemper, Ernst & Bobbie en Angela Groothuizen weer te zien, maar ook nieuwe gezichten zoals Anne-Marie Jung en Marc de Hond zullen op het Veluvine podium te zien zijn.

Veluvine Ambassadeurs weer op pad
Tussen 12 en 18 mei worden de nieuwe programmabrochures Huis-aan-Huis in de gemeente Nunspeet verspreid door de Veluvine Ambassadeurs. Ook zullen de programmabrochures op diverse andere locaties, zoals campings, hotels en diverse winkels in Nunspeet en omstreken te vinden zijn.

Theaterkassa open op zaterdag 12 mei
Kaarten voor het nieuwe culturele seizoen zijn vanaf 12 mei verkrijgbaar bij de theaterkassa, geopend op werkdagen tussen 9 en 17 uur en op zaterdag 12 mei tussen 10 en 15 uur en 24/7 online via www.veluvinenunspeet.nl.

 

Laatste theatervoorstelling van dit seizoen!

 

Vrijdag 11 mei 2018 – 20.15 uur

Jörgen Raymann: Zo kan het ook 2.0

 

De laatste artiest van dit theaterseizoen is Jörgen Raymann met de voorstelling:

Zo kan het ook 2.0. Hij brengt de geüpdatete versie van zijn succesvolle tour: Zo kan het ook. Raymann heeft Abraham gezien en gooit het roer om. Geen verkleedpartijen en melige liedjes, maar volwassen humor met een boodschap. Hij relativeert zichzelf meer dan ooit tevoren en daagt zijn publiek uit dat ook te doen. Vroeger was het niet beter, maar de toekomst zou wel slechter kunnen zijn.

 

Kaarten kosten € 15,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of bij de theaterkassa van Veluvine.

  

Vrijdag 11 mei 2018 – 20.00 uur

Filmhuis: Maudie

Maud is een tengere vrouw met een sterke wil. Ondanks haar fysieke mankementen verlangt ze ernaar onafhankelijk te zijn, zich los te maken van haar bezorgde familie en te schilderen. Met dit doel neemt ze een baan als huishoudster bij visboer Everett Lewis. Hij is een stugge, afstandelijke man die gewend is om alleen te wonen in zijn afgelegen huisje in Nova Scotia. Toch lukt het Maud om zijn vertrouwen te winnen met haar optimisme en levenslust. Onverwacht wordt Everett verliefd op haar, maar Maudie is bang om gekwetst te worden.

Kaarten kosten € 9,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of bij de theaterkassa van Veluvine.

_______________________________________________________________________________________