Veluvine Nunspeet – Musical in één dag

Musical in één dag

Nunspeet – Veluvine Nunspeet organiseert tijdens ZomerBries samen met Willem Gunneman een volledig muzikaal dagprogramma. Speciaal voor de jonge theaterbezoekers.

Willem Gunneman, theatermaker en muzikant gaat samen met toetsenist Menno Beijer en met de jeugd een échte muzikale theatervoorstelling maken. Er worden liedjes gemaakt en er wordt geïmproviseerd. Als je een instrument bespeeld mag je die zeker meenemen. Ook krijg je een kijkje achter de schermen en laat de technicus de geheimen van het theater zien. Het wordt een gevulde en leuke dag die je niet snel zal vergeten. Eten en drinken wordt de gehele dag verzorgd door Veluvine.

Bezoek de musical

Een echte theatervoorstelling heeft natuurlijk een publiek nodig. Ouders en familie zijn daarom van harte welkom om deze unieke theatervoorstelling bij te wonen. Aan het einde van de middag staat een show klaar die je niet mag missen. Het dagprogramma begint om 09.00 uur. En het bijwonen van de voorstelling kan om 16.00 uur. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.veluvinenunspeet.nl