veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet- Prachtige internationale kerstvoorstellingen!

Prachtige internationale kerstvoorstellingen!

Deze week zijn er twee prachtige internationale kerstvoorstellingen voor jong en oud te zien in Veluvine! Donderdag 12 december komt het Ierse koor Anúna met hun jaarlijkse kersttournee ‘A Whisper of Paradise’ en laat menig muziekliefhebbend hart sneller kloppen. Of geniet vrijdag 13 december met het hele gezin van de ultieme kerstvoorstelling De Notenkraker (7+).

Anúna – A Whisper of Paradise

Het internationaal befaamde Ierse koor Anúna komt met hun jaarlijkse kersttournee ‘A Whisper of Paradise’ naar Veluvine. Het koor betovert het publiek met engelengezang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse. Daarnaast bevat het kerstprogramma uiteraard bekende kerstliederen, waaronder ‘Silent Night’. Deze zeldzaam mooie avond van adembenemende a capella zang en prachtige kostuums is donderdag 12 december om 20.15 uur te zien in Veluvine.

De Notenkraker (7+) – Kiev Ballet

Kiev Ballet komt naar Veluvine met de prachtige voorstelling De Notenkraker (7+). Op kerstavond krijgt Klara een bijzonder cadeau: een notenkraker, die opeens tot leven komt. Hij neemt Klara mee in een avontuurlijke reis rond de wereld. De prachtige kostuums, het magische decor en de geweldige dansers zorgen ervoor dat je je in een echte sprookjeswereld bevindt. Deze ultieme kerstvoorstelling voor het hele gezin is vrijdag 13 december om 19.00 uur te zien in Veluvine.   

Kaartverkoop Veluvine

Kaarten voor voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 t/m 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.