veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet programma week 13

Donderdag 5 april 2018 – 20.15 uur

Daniël Lohues – theaterconcert (uitverkocht)

Donderdag 5 april staat Daniël Lohues met zijn nieuwe muzikale voorstelling ‘Vlier’ in een uitverkocht Veluvine! Er is een wachtlijst, u kunt zich daar voor opgeven door te bellen met de theaterkassa 0341-442000. Zie bericht elders op deze site

Vrijdag 6 april 2018 – 20.00 uur

Friday Movie Night: Brimstone

Brimstone is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw. Een gewelddadige en epische thriller over Liz, een jonge vrouw wiens leven op het spel komt te staan als een huiveringwekkende dominee verschijnt.

Brimstone is de grote winnaar van de Gouden Kalveren geworden. De westernthriller wist zes van de negen nominaties te verzilveren, waaronder die voor Beste Film. Nooit eerder heeft een film zoveel Gouden Kalveren gekregen.

€ 9,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of bij de theaterkassa van Veluvine.

Zaterdag 7 april 2018 – 20.15 uur

Renée Soutendijk & Victor Reinier in toneelstuk ‘Roem’

‘Roem’ voert ons mee naar de wereld van de BN’ers. Wat doet bekendheid met iemands karakter? En wat gebeurt er als de held van zijn voetstuk valt? Als het personage van een acteur (Victor Reinier) uit een politieserie geschreven wordt, stort zijn wereld in. Decennialang was hij de held met wie iedereen gezien wilde worden. De fans stonden in de rij voor zijn handtekening of foto. Zijn ontslag maakt daar een bruut einde aan en hij gaat wanhopig op zoek naar psychische hulp. De behandelend psychiater (Renée Soutendijk) doet haar uiterste best de relatie zakelijk te houden, maar gaandeweg de sessies groeit de band tussen patiënt en behandelaar. as maandag meer hierover op deze site.

Kaarten kosten € 29,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of bij de theaterkassa van Veluvine.