veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – programma week 42

In week 42 is in Veluvine op dinsdag 15 oktober een authentiek eerbetoon aan Creedence Clearwater Revival te zien door de Amerikaanse band The Fortunate Sons. Daarnaast is op vrijdag 18 oktober de film De Vele Hemels Boven de Zevende te zien en op zaterdag 19 oktober zet Kevin Siebelink Veluvine op zijn kop met DePianoshow.nl.


A tribute to Creedence Clearwater Revival

Eind jaren ’60 was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Have You Ever Seen The Rain’ en ‘Down On The Corner’. Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Daarom komt de Amerikaanse band The Fortunate Sons naar Veluvine en zet een zeer authentiek, bijna niet te onderscheiden, eerbetoon neer aan het legendarische Creedence Clearwater Revival op dinsdag 15 oktober om 20.15 uur.

Film: Vele Hemels Boven de Zevende

De film gaat over Eva, zij staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. De film gaat over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. De film, gebaseerd op de gelijknamige roman van Griet Op de Beeck, is vrijdag 18 oktober te zien in Veluvine om 20.00 uur.

DePianoshow.nl – Kevin Siebelink & Friends

Veluvine gaat samen met plaatsgenoot Kevin Siebelink Veluvine ombouwen tot het grootste en gezelligste café van de Veluwe tijdens DePianoshow.nl – Kevin Siebelink & Friends. Kevin weet als geen ander hoe hij de zaal op zijn kop moet zetten. Maak je op voor een avond vol entertainment van het hoogste niveau waarin het publiek de hoofdrol speelt. Kevin en friends spelen alles op verzoek! Oftewel ‘u roept, wij spelen’. Met gastoptredens van o.a. goochelaar Ronald Moray en Harmonie Nunspeet zet Kevin, van achter zijn piano, de zaal volledig op z’n kop op zaterdag 19 oktober om 20.15 uur.

Kaartverkoop Veluvine

Kaarten voor voorstellingen en films zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 t/m 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.