Veluvine Nunspeet – programma week 42

Agenda week 42        

 

Zaterdag 14 oktober 2017

Grote Broer-Zus Festival in de Herfstvakantie Festival voor de hele familie op zaterdag 14 oktober in Veluvine

Op zaterdag 14 oktober vanaf 9.30 uur genieten kinderen vanaf 3 jaar met de hele familie van vrolijke muzikanten, een heuse speeltuin, knutsel- en speelplekken om zelf te ontdekken en hele grappige, bijzondere en spannende theatervoorstellingen tijdens het Grote Broer-Zus Festival in Veluvine Nunspeet. Een stoer, speels en spannend festival voor de hele familie voor kinderen van drie tot en met tien jaar. Met leuke voorstellingen in de Rabozaal en in de bibliotheek én een uitgebreid programma dat non-stop doorgaat in de Foyer. Een festival voor het hele gezin, dus ga vooral met je broer, zus, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje mee naar het theater!

Voor iedereen is er wel iets leuks te zien en te beleven.

Het programma op 14 oktober is als volgt: Vanaf 09.30 uur zijn de deuren geopend en is de Speeltuin in de Foyer te bezoeken 10.15 uur Voorstelling De Dromeneter voor 6+ in de Rabozaal 10.30 uur Voorstelling Bere Boos voor 3+ in de Bibliotheek 12.00 uur Voorstelling Mannetjes met plannetjes voor de hele familie in de Rabozaal. 13.00 uur Einde Festival De Speeltuin is de gehele ochtend tot 13:00 uur te bezoeken.

Het Grote Broer-Zus Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Noord Veluwe en Bibliotheek Noordwest Veluwe.

Kaartjes voor het Grote Broer-Zus Festival kosten € 5,00 per stuk

Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Woensdag 18 oktober – Herfstvakantie tip voor de jeugd Uilenbal – Kinderfilm (AL) – 14.30 uur

Een feelgood familiefilm over vriendschap, dieren en avontuur in de natuur! Van de makers van Kikkerdril.

Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral (Hiba Ghafry) die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi (Jashayra Oehlers), de stoere Jason (Matheu Hinzen) en de verlegen Vito (Felix van de Weerdt).

Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep’s botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Met: Mathieu Hinzen, Mimoun Oaïssa, Hiba Ghafry en Birgit Schuurman Regie: Simone van Dusseldorp Genre: familiefilm Leeftijd: AL NL – 2016 – 80 minuten

Met KidsFoyer vanaf 13.30 uur in de Foyer

Kaarten kosten € 6,00 inclusief ranja en iets lekkers. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Woensdag 18 oktober 2017 Jon van Eerd in Harrie & Eva – 20:15 uur

Onbetaalbaar grappige komedie Op de zevende dag was er rust. Totdat… Harrie het Paradijs binnenwandelde! Harrie Vermeulen is weer terug! Opnieuw met een dolgekke en uniek grappige komedie. Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, hetgeen zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt.

‘Harrie & Eva’ is een onbetaalbaar grappige paradijselijke komedie van de hand van Jon van Eerd in de traditie van Harrie Vermeulen. Op 30 oktober 2017 gaat de tiende komedie van zijn hand Harrie & Eva in première. Een try out van de voorstelling is op 18 oktober te zien in Veluvine Nunspeet.

Over Jon van Eerd: Jon van Eerd is acteur, regisseur en schrijver. Hij schrijft onder meer de succesvolle komedies rond hoofdpersoon Harrie Vermeulen. Na Harrie Babba en Harrie Let Op de Kleintjes is Harrie & Eva de derde komedie van het Pretpakhuis.

Kaarten kosten € 29.00, inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vrijdag 19 oktober 2017 Cabaretduo Van der Laan & Woe – 20:15 uur

Godzijdank, hij is weer terug in de theaters: Niels van der Laan! En alsof dat nog niet genoeg is, keert ook Jeroen Woe weer terug op de planken! Het kan niet op. Een jaar lang waren ze alleen te zien in het succesvolle tv-programma De Kwis, maar nu kunt u ook weer in het theater genieten van dit virtuoze cabaretduo. Scènes, muzikale acts en een absurd hoge grapdichtheid; het zou eeuwig zonde zijn om het te missen. Of, zoals het aloude spreekwoord zegt: “Wilt men naer ietsch mietersch toe, kiesch voor Van der Laan en Woe”

Op vrijdag 20 oktober spelen ze in Veluvine Nunspeet een try-out van hun nieuwe theatervoorstelling ‘Pesetas’

Kaarten kosten € 21.00, inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.