veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet programma week 43

In week 43 is in Veluvine op vrijdag 25 oktober de prachtige voorstelling List, Shaffy & Piaf te zien, waar Renée van Wegberg het publiek verrast met muzikaal vuurwerk. Daarnaast is op vrijdag 25 oktober de film Kursk te zien en op zaterdag 26 oktober is het Familiefestival Kleurrijk, waar kinderen op een interactieve manier kennis kunnen maken met theater en kunst.


List, Shaffy & Piaf – Renée van Wegberg zingt!

In deze voorstelling brengt Renée van Wegberg het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Samen met een aantal topmuzikanten en -zangers verrast Musical Award-winnares Renée van Wegberg het publiek met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scènes en muzikaal vuurwerk. Dit keer speelt Renée geen rol, maar is zij te zien als zichzelf op vrijdag 25 oktober om 20.15 uur in Veluvine.

Film: Kursk

De film vertelt het waargebeurde verhaal van de ramp met de Kursk, de Russische onderzeeër die in 2000 zonk. Na een explosie weten 23 matrozen zich in veiligheid te brengen in een onbeschadigd compartiment. Terwijl het zuurstof op dreigt te raken, stuiten wanhopige familieleden aan wal op een muur van politiek stilzwijgen. De Russische autoriteiten kunnen maar niet kiezen tussen hun nationale trots en het leven van hun landgenoten. De film, gebaseerd op het boek A Time To Die van Robert Moore, is vrijdag 25 oktober te zien in Veluvine om 20.15 uur.

IMG_6990.tif

Familiefestival Kleurrijk

Voor de vierde keer op rij organiseert Veluvine een interactieve ochtend waarbij kinderen vanaf 2 jaar op een toegankelijke manier kennis kunnen maken met theater en kunst. De ontdekkingsreis begint al in de foyer van Veluvine! Deze wordt namelijk omgetoverd tot een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. Daarnaast zijn er ook twee gratis voorstellingen te zien. Voor de allerkleinsten (2+) is de voorstelling ‘Geel’: met mime, livemuziek en animaties wordt het publiek meegenomen door een geel meisje en een gele muzikant in een gele wereld. Voor kinderen vanaf 4 jaar is de voorstelling ‘Het Grote Kleurenballet’: steeds meer fascinerende kleuren en vormen komen op het podium, een grote gele bal met vrouwenbenen en een stoere blauwe streep met armen die strak op de maat van de muziek beweegt.

Familiefestival Kleurrijk wordt in samenwerking met Bibliotheek Noordwest Veluwe en Rabobank Veluwe georganiseerd op zaterdag 26 oktober vanaf 09.30 uur en is gratis toegankelijk. We raden aan om op tijd te komen, want vol = vol.

Kaartverkoop Veluvine

Kaarten voor voorstellingen en films zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 t/m 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.