Veluvine Nunspeet programma week 44 en 45

Filmhuis Veluvine:  

Manchester by the Sea

Vrijdag 2 november 2018, aanvang 20.00 uur

‘Manchester by the Sea’ vertelt het verhaal van de familie Chandler, een arbeidersgezin uit Massachusetts. Nadat zijn oudere broer Joe plotseling komt te overlijden, krijgt Lee de voogdij over zijn 16-jarige neefje. Lee wordt herinnerd aan een tragisch verleden met zijn vrouw Randi in de omgeving waarin hij is opgegroeid.

Een film over familiebanden, verlies, pijn en vergeving. Zware thema’s die regisseur Lonergan knap aansnijdt. De film weet te raken en toch kom je verrassend genoeg monter de zaal uit.

Met: Casey Affleck, Michelle Williams en Kyle Chandler
Regie: Kenneth Lonergan
Genre: Drama
Leeftijd: 12+

 

Kaarten kosten € 9.00, inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

 

 

 

Theater Veluvine:

Roué Verveer met nieuwe cabaretshow in Nunspeet

donderdag 1 november 2018 – aanvang 20.15 uur

foto Roué Verveer: Raul Neijhorst

Cabaretier en stand-upper Roué Verveer speelt sinds 2002 cabaretvoorstellingen en is dit seizoen met zijn nieuwste voorstelling Heppie de Peppie in de theaters te zien. Op 1 november staat hij in Theater Veluvine in Nunspeet.

Roué Verveer staat bekend om zijn enthousiaste speelstijl, energieke uitstraling en slimme improvisaties, stond tien
keer in de Ziggo Dome met Gabbers en heeft met zijn eerste boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan.

Zijn achtste cabaretprogramma, Heppie de Peppie, is weer op-en-top Roué: een stortvloed aan hilariteit, scherpe
grappen, slimme improvisaties en zelfspot.

“Roué Verveer praat je in geuren en kleuren bij over wat hij meemaakt, er valt veel te lachen en er wordt af en toe een maatschappijkritische noot gekraakt.” – De Volkskrant

 

Kaarten kosten € 25,00, inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

 

 

 

Theater Veluvine:

Theatershow Bye, Bye Love, celebration of the Everly Brothers in theater Veluvine

Woensdag 7 november 2018
aanvang 20.15 uur

‘Bye Bye Love’ is een unieke theatershow waarin het vooral draait om de heerlijke en onvergetelijke muziek van de legendarische Everly Brothers. We nemen u mee op een mooie muzikale reis door het bewogen leven van deze wereldbefaamde broers Don & Phil Everly.

Het wordt een verrassende show waarin u uiteraard de tijd krijgt om even heerlijk weg te dromen bij hun prachtige ballads, maar even later ook weer uitbundig uit uw dak kunt gaan bij de vele hits die zij in de 60-er en 70-er jaren hebben uitgebracht.

De rollen van Phil en Don worden respectievelijk ingevuld door de twee Britse artiesten Jay Simmons en Simon Burridge. Deze geweldige vocalisten hebben beiden een schat aan ervaring en kruipen op natuurlijk wijze in de vocale huid van Phil & Don. De show wordt muzikaal begeleid door de meer dan fantastische 5-koppige ‘Live Session Band’.

Kaarten kosten € 23,50, inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

 

 

 

Filmhuis Veluvine:

El Club – vrijdag 9 november 2018, aanvang 20.00 uur

Vier ex-dienaren van God wonen samen in een afgelegen huisje aan de Chileense kust. Allen zijn hierheen gestuurd om zich te reinigen van hun zonden uit het verleden. Ze leven volgens een strikt maar redelijk aangenaam regime, onder het toeziend oog van een vrouwelijke huisbewaarder. De komst van een vijfde man doorbreekt de broze stabiliteit van hun dagelijkse routine; de man brengt de geschiedenis met zich mee die ze allemaal het liefst achter zich hadden gelaten.

EL CLUB is een origineel drama met een cynische ondertoon van regisseur Pablo Larraín, bekend van de Oscargenomineerde film NO (met Gael García Bernal) en TONY MANERO. De film werd lovend ontvangen door de pers op het filmfestival van Berlijn 2015 en won hier de Jury Grand Prix.

Met: Alfredo Castro, Roberto Farías, Antonia Zegers, Jaime Vadell
Regie: Pablo Larraín
Genre: Drama
Leeftijd: 16+

Kaarten kosten € 9.00, inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

 

 

Theater Veluvine:

Twents Revue gezelschap ‘Twente Plat’ in Veluvine met nieuwe show

Vrijdag 9 november 2018 aanvang 20.15 uur

Lachen is gezond zegt het spreekwoord en dat is een waarheid als een koe. Want al meer dan 40 jaar trekt Twente Plat blakend van energie langs de Oost- Nederlandse theaters.

Humoristen die kunnen musiceren, of musici die de humor beheersen: je vindt ze weinig, maar in Twente Plat komen die twee disciplines samen. Een avond vol verrassende conferences en liedjes. Streekhumor op z`n allerbest. Mis het niet!

Kaarten kosten € 20,00, inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.