veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – programma week 49 & Kerstmarkt voor Bedrijven

Woensdag 6 december 2017, aanvang 20.00 uur 20th Century Woman

Santa Barbara, 1979.

De vijftienjarige Jamie groeit op bij zijn alleenstaande moeder Dorothea in een groot pand waar verschillende huurders hun toevlucht hebben gevonden.

Dorothea is 55 en duidelijk van een andere generatie, maar ze doet haar best om haar zoon te begrijpen.

Hulp – ook bij de opvoeding – krijgt ze van Abbie en Julie, twee jonge vrouwen die een grote impact hebben op het leven van de gevoelige, slimme Jamie.

Genomineerd voor een Oscar voor beste scenario!

Met: Annette Bening, Greta Gerwig, Elle Fanning, Billy Crudup Regie: Mike Mills Genre: drama 2016

Kaarten kosten € 9,00 inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

Donderdag 7 december 2017 The Magic of Jeans terug in Veluvine!

Op veler verzoek terug in Veluvine!

Na een fantastische voorstelling in 2016 en een korte impressie van hun nieuwe voorstelling tijdens de Veluvine Preview Avond van 13 september jl. komt op donderdag 7 december the Magic of Jeans opnieuw naar Veluvine voor hun wervelende nieuwe show    ‘A brand new Day’.

‘A Brand New Day’ is een spetterende, swingende avond gebracht door toptalenten. Een grote diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decades trekken voorbij, ondersteund door strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums. Een voorstelling om niet te missen, voor jong en oud!

Uit de pers:

“Magic is van Topniveau” – De Gelderlander
 “Zang en dans in het formaat van een dynamische show.”- Dagblad van het Noorden****

De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten € 25,00, inclusief drankje.

Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de (film)voorstelling.

Woensdag 13 december 2017 Vincent Bijlo & Vrienden, Eindejaarsconference

Woensdagavond 13 december brengt Veluvine een heuse cabaretvoorstelling op de planken van WinterLicht. Het optreden vindt plaats in de grote tent op het Marktplein van Nunspeet.

Cabaretier Vincent Bijlo is 52 jaar oud en al 28 jaar op het toneel te vinden. Een echte BN-er, want Vincent is onder meer ook bekend van De Wereld Draait Door en andere TV programma’s. Hij zal tijdens het Winterlicht zijn oudejaarsconference “Doe normaal of ga weg” opvoeren. Met scherpte, humor en pit blikt hij terug op 2017. Met conferences van Bijlo, muziek van vrienden en zang van Mariska Reijmerink. Echt heel normaal zal deze show niet worden.

Kaarten zijn te koop bij de kassa en via de website van Veluvine. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen in de (verwarmde) tent beschikbaar. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten € 17,50.

 

Veluvine start met Kerst(pakket)markt voor Bedrijven

Veluvine Kerstmarkt voor Bedrijven is een nieuw eventconcept waarbij de kerstborrel, het eindejaarsfeest en het kerstpakket op een verrassende wijze worden gecombineerd.

Het idee van een eigen kerstmarkt waar personeel zelf een kerstpakket bij elkaar kan shoppen is een trend die men steeds vaker voorbij zit komen. Maar de organisatie van zo’n eigen markt is enkel weggelegd voor de grotere bedrijven en is erg tijdrovend voor zowel werkgever als leverancier. Veluvine gaat hier dit jaar op inspelen en in samenwerking met enkele lokale bedrijven en leveranciers een mooi evenement neerzetten waarbij synergie en lokaal ondernemen centraal zullen staan.

 

De Rabozaal van Veluvine wordt op dinsdag 19 en woensdag 20 december in winterse sferen gebracht en diverse Nunspeetse winkeliers zullen hier eigen koopwaren presenteren. Werkgevers kunnen bij Veluvine speciale shopmunten inkopen en zo hun medewerkers over de markt laten lopen om een eigen kerstpakket bij elkaar te shoppen. Iedereen ontvangt een heerlijk welkomstdrankje en wat lekkers, uiteraard is uitbreiding met een presentatie, speech, borrel of een hapje eten bespreekbaar. Mocht u ook nog op zoek zijn naar een ludiek kerstgeschenk voor uw medewerkers, neem dan contact op met Veluvine via receptie@veluvinenunspeet.nl of 088-880 77 66.