Veluvine Nunspeet programma week 6 en 7

Filmhuis Veluvine:

The Killing of a Sacred Deer

Vrijdag 8 februari 20:00 uur

Steven (Colin Farrell) is een charismatische en briljante chirurg die een jonge tiener onder zijn vleugels neemt. In het begin mengt deze jongeling zich in het leven van de familie van Steven en ontregelt hij langzaam de dagelijkse gang van zaken. Het wordt echter steeds zorgwekkender en dreigender. Er is maar één afloop mogelijk: een ondenkbare opoffering.

Geregisseerd door Yorgos Lanthimos

Hoofdrollen door Colin Farrell, Nicole Kidman en Barry Keoghan

Kaarten kosten € 9,25 inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.
Theater Veluvine:

Kennen jullie deze nog? – The 90’s edition

Zaterdag 9 februari 2019, aanvang 20:15 uur

Wie nostalgische gevoelens koestert bij de popmuziek van de 90’s kan zijn hart ophalen bij de gloednieuwe wervelende theatershow van Kennenjulliedezenog.nl.

In deze eerste try-out editie genaamd ‘The 90’s edition’ word men meegenomen op een anderhalf uur durende reis door de 90’s. Alle grote hits zullen op indrukwekkende wijze live ten gehore gebracht worden door dit muzikale trio.

De nummers gaan van de Backstreetboys tot Aqua van de Vengaboys tot Whitney Houston. Van grote knallende hits tot intieme ballads.

Een avond vol humor, beleving en gezelligheid met een flitsende live presentatie. Aanstekelijk entertainment voor jong en oud waar stilzitten in je stoel geen optie is.

Het feest der herkenning waar je al meteen denkt zodra de show start: ‘‘Welk nummer is dit ook alweer?’’ Het enige wat je buurman dan zal zeggen: “Hey! Kennen jullie deze nog?!’’.

Na de show zal er een afterparty plaatsvinden in de Foyer van Veluvine. De DJ zal nog circa 1,5 uur 90‘s hits knallen en zorgen dat alle voetjes van de vloer gaan!

Met Kevin Siebelink, Bas Bergamin en Marjolein Schepers.

Kaarten kosten € 17,50 inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

Filmhuis Veluvine:

The Leisure Seeker

Vrijdag 15 februari 2019, aanvang 20:00 uur

Oscarwinnares Helen Mirren en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian.

Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn, verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, The Leisure Seeker, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen, van Massachusetts naar Florida.

Geregisseerd door: Paolo Virzi
Hoofdrollen door: Helen Mirren en Donald Sutherland

Kaarten kosten € 9,25 inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

Theater Veluvine:

Veldhuis & Kemper – laatste kaarten!

Vrijdag 15 februari 2019, aanvang 20:15 uur

Veldhuis & Kemper – wie kent ze niet?

Het duo schuimde de afgelopen jaren de Nederlandse theaters af met acht voorstellingen. Logisch dus dat ze het na 15 jaar tijd vonden voor een verfrissende pauze – even los van elkaar. Nou ja, even? Een dik jaar later staken ze de koppen weer bij elkaar voor een nieuw programma.

Onderwerpen genoeg zou je zeggen want de wereld staat in brand. aar zoals altijd als ze elkaar even niet hebben gezien gingen ze eerst bijpraten. En nog meer bijpraten. En nog meer… En voor ze het wisten was dat bijpraten de basis voor hun negende programma ‘Geloof ons nou maar’. Zonder twijfel de meest persoonlijke voorstelling die ze tot nu toe maakten. Confronterend, heel grappig en verrassend ontroerend… Geloof ons nou maar.

Kaarten kosten € 26,25 inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

Theater Veluvine:

Rapalje

Zaterdag 16 februari 2019, aanvang 20:15 uur

Twintig jaar na het verschijnen van het eerste echte album, is het tijd voor een heruitgave. Om de ontwikkeling van Rapalje eer aan te doen nemen ze dit album in z’n geheel opnieuw op – het geluid van David Myles is natuurlijk de belangrijkste toevoeging. Ook twintig jaar later klinken klassiekers als ‘Wat Zullen We Drinken’, ‘Raggle Taggle Gypsy’ en ‘Whisky in the Jar’ nog net zo opzwepend als toen!

Aangevuld met Ierse danseressen, een vlammende doedelzak en een schat aan ervaring is Still Into Folk een ware Keltische beleving. Folk in een nieuwe jas, of liever gezegd, een nieuwe kilt…

Kaarten kosten € 20,50 inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.