veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – programma week 7 – Chez Nous

Vrijdag 16 februari 2018 – 20.00 uur

Chez Nouz– Filmhuis

 Wijkverpleegster en alleenstaande moeder Pauline is erg toegewijd, genereus en haar patiënten kunnen op haar rekenen. Enkele leiders van een populistische partij in Noord-Frankrijk ruiken hun kans en willen profiteren van haar populariteit. Ze vragen haar kandidaat te worden voor de gemeenteraadsverkiezingen. Aarzelend accepteert ze, ze ziet immers hoe de stad waar ze opgroeide achteruit gaat. De campagne stelt haar zwaar op de proef en het verleden van haar nieuwe vriend werpt een schaduw op haar politieke toekomst.

Met: Emilie Dequenne, André Dussollier, Guillaume Gouix
Regie: Lucas Belvaux
Genre: drama
Leeftijd: 12
BE – 2017 – 117 minuten

Kaarten kosten €9,00 inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

 

Zaterdag 17 februari 2018 – 20.00 uur
Utrecht String Quartet – Randmeerconcert

Veluvine is één van de vaste locaties van de Randmeerconcerten. Op zaterdag 17 februari speelt het Utrecht String Quartet.

Het Utrecht String Quartet geniet een internationale reputatie als veelzijdig en dynamisch kamermuziekensemble. De vier musici komen uit alle windstreken (Finland, Duitsland, Rusland en Australië) en wonen in Nederland. Hun muzikale wereld kent geen grenzen. Het USQ heeft internationale faam verworven met zijn zoektocht naar verdwenen of in de vergetelheid geraakt repertoire.

Het Utrecht String Quartet bestaat uit: Eeva Koskinen (viool), Katherine Routley (viool), Mikhail Zemtsov (altviool) en Sebastian Koloski (cello).

Programma
Dmitri Kabalevski – Strijkkwartet in a nr.1 op.8
Anton Webern – Langsamer Satz voor Strijkkwartet (1905)
Ludwig van Beethoven – Strijkkwartet in e op.59 nr.2 ‘Rasumovsky’

 

Kaarten kosten €21,00 inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.