nieuws

Veluvine Nunspeet – Rotary Noodfonds biedt jeugd een podium

Rotary Nunspeet heeft in de afgelopen periode een mooie bijdrage geschonken ter ondersteuning van enkele Veluvine projecten special gericht op de jeugd.

Zo werd de bijdrage o.a. ingezet voor het project ‘afscheid van groep 8’.Om van het afscheid van groep 8, in deze bijzondere tijd, toch een speciale herinnering te maken bood Veluvine de mogelijkheid voor de basisscholen van de gemeente Nunspeet om hun afscheidsmusical te houden in haar theater. De belangstelling voor dit project, vanuit de scholen, was groot. Afgelopen week hebben wij twee prachtige afscheidsavonden kunnen houden in Veluvine. Met echte live musical en filmvertoning en soms in een leuke combinatie. Creativiteit genoeg!

Voor diverse scholen kwam dit aanbod toch wat laat, zij hadden inmiddels hun plannen voor dit jaar al rond. Maar omdat er zoveel enthousiaste reacties waren trekt Veluvine het project door naar volgend jaar en heeft, dankzij de bijdrage van Rotary Nunspeet, een mooi licht- en geluidsplan uitgewerkt voor volgend jaar.

Daarnaast heeft Veluvine met de bijdrage in haar zomerprogrammering ‘Zomer Bries’ twee  activiteiten voor de jeugd opgenomen. Op wo 5 augustus komt Dirk Scheele een zomerfeestje houden met dans en muziek voor de allerkleinste inwoners van Nunspeet en op wo 19 augustus kunnen kinderen vanaf 7 jaar een hele dag meedoen aan de Mega Musical Workshop waarbij o.a. theatermaker Willem Gunneman samen met de kinderen een voorstelling in elkaar gaat zetten en opvoeren in 1 dag. Meer informatie op www.veluvinenunspeet.nl .