Veluvine Nunspeet – Stunt in paardrijbroek naar het theater!

“Het leek ons leuk om theater Veluvine lekker ‘paards’ te maken, legt paardencabaretier MK de Manvan uit. Daarom willen we tijdens de feestelijke première van mijn show Gék van Paarden zo veel mogelijk mensen in rijbroek naar het theater laten komen.” De première is op 28 juni. Wie in rijbroek naar het theater komt, kan een prachtige rijbroek of een gesigneerd boek van MK de Manvan winnen!

Onder alle theaterbezoekers die in rijbroek komen, wordt een splinternieuwe superdeluxe rijbroek van het merk Montar t.w.v. € 139,95 verloot, die door Ruitersporthuis Den Besten uit Hierden ter beschikking is gesteld. Daarnaast worden er twee boeken t.w.v. € 19,95 mét handtekening van MK de Manvan – die onder paardensportliefhebbers bekend werd door zijn hilarische columns als man van een paardenvrouw – verloot. “Iedereen die in rijbroek komt, schrijft zijn naam bij binnenkomst in theater Veluvine op een briefje. Alle briefjes stopppen we in een cap en na afloop van de show trek ik er drie winnaars uit,” aldus MK de Manvan.

Paardencabaret: Gék van paarden
Gék van paarden wordt MK de Manvan, maar met geheven hoofd weet hij zich een weg te banen in de wereld van de paardenliefhebbers. In de show vertelt hij droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt hij op uiterst muzikale wijze prachtige songs over een leven met paarden ten gehore. Hij houdt paardengekken een spiegel voor en geeft hun partners hoop.

Recensie Jacques ’s Ancona:
Het beeld van zaagsel, trailers en stro, het ergonomische hoofdstel, de zadelkamer, mesthoop en kruiwagen, zaken als beenbeschermers, afsponzen, paddock, rijlaarzen en dressuuroefeningen… het roept een wereld op die het publiek van welwillende lotgenoten vanzelfsprekend ‘herkenbaar’ noemt. Maar er is meer. MK heeft hetgeen hem overkwam met gepaste afstandelijkheid in taalgebruik geestig benaderd. Bovendien weet hij grappen onderkoeld en met ironie knap te brengen, zonder in voor de hand liggende woordspelingen uit de sector ‘paard’ te belanden.’ (Dagbad van het Noorden 25-5-2018)

Wees er snel bij want de kaarten voor de show vliegen de deur uit. Bestel ze op veluvinenunspeet.nl of kijk op mkdemanvan.nl 

Check de te winnen Montar rijbroek t.w.v. € 139,95 uit op: ruitersportzaakdenbesten.nl

MK de Manvan is te boeken via Haverproducties.nl tel 06-27832359