Veluvine Nunspeet – Van Dik Hout: Het beste van

In week 15 staan de volgende activiteiten bij Veluvine op het programma:

 

Van Dik Hout: Het Beste Van– donderdag 13 april om 20.15 uur –  € 24,00

 

Van Dik Hout in Veluvine

Het Beste Van

Op donderdag 13 april speelt de bekende band Van Dik Hout in Veluvine. Ze traden de Nederlandse muziek binnen met hun hitsingle ‘Stil in mij’ en zijn met hun muziek daarna succesvol gebleven binnen de Nederpop. Nu staan de mannen in het theater om hun bekendste nummers te spelen. Kaarten kosten € 24,00 en zijn inclusief een drankje.

Van Dik Hout
Dit jaar bezoekt Van Dik Hout de theaters om hun grootste hits, waaronder ‘Alles of Niets’, ‘Stil in mij’ en ‘Zij maakt het verschil’ (Poema’s) te brengen met een beleving zoals alleen Van Dik Hout dat kan. Al twintig jaar staan ze aan de top van de Nederlandse muziekindustrie met hun pure rock en poëtische teksten.. Vele albums en prijzen later blijkt Van Dik Hout nog altijd onverminderd populair met hun stevige, Nederlandstalige rocksongs.

 

Kaartverkoop Veluvine
Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.