veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – Veluvine ook podium voor Internationale Shows!

Veluvine ook podium voor Internationale Shows!

Veluvine is trots dat ook in het seizoen 17-18 vele internationale shows naar Nunspeet komen. Het theater brengt dit seizoen de volgende 5 internationale producties:

Woensdag 4 oktober: De Blues Brothers (try-out) – muziektheater
Dinsdag 10 oktober: Ragús – Ierse dans- en muziekshow
Donderdag 2 november: Ibérica de Danza (try-out) – dans
Vrijdag 12 januari: South African Road Trip – muziektheater
Woensdag 14 februari: The Simon & Garfunkel Story (reprise) – muziektheater

De Londense Blues Brothers met spetterende hit-show terug in Nederland!

Met hun zwarte hoed, bijpassende pak, smalle stropdas en immer aanwezige zonnebril zijn de Blues Brothers onovertroffen cool! Als de show eenmaal begint, kan geen mens stil blijven zitten. Door de geïmproviseerde dansperformances zijn Jake en Elwood Blues zowel vreemd als bliksemsnel. Hun muziek is groots! De levendige Rhythm & Blues en de zwarte, krachtige soul van de Brothers zetten elke zaal op zijn kop. Absolutely live and absolutely hot: The Blues Brothers.

Allround performer Brad Henshaw kruipt in de huid van Jake Blues. Samen met zijn broer Elwood Blues, gespeeld door Christopher Chandler, de Bluettes en het live toporkest, zetten de anarchistische broeders de Nederlandse theaters weer op z’n kop. Uiteraard met hitnummers als Everybody Needs Somebody to Love, Soul Man en Think. Eerder gingen meer dan 50.000 bezoekers uit hun dak tijdens de shows van The Blues Brothers.

Het is een swingende show, zeer dynamisch en een fantastische cast. De zang en dans is van hoge kwaliteit en doet je absoluut denken aan de films die we allemaal van TV kennen.

Dit seizoen kunt u het allemaal meemaken! Zet je zwarte hoed en zonnebril op en beleef samen met The Blues Brothers een geweldige “feel good” avond in Veluvine. Een show vol knetterende soul, rhythm & blues, briljant entertainment, een flinke dosis humor en dit alles in een flitsende setting met spetterende belichting. De Blues Brothers maken tijdens de onovertroffen hit show een statement: GET READY FOR BLUES!

 De Nederlandse tour van The Blues Brothers start op woensdag 4 oktober in Veluvine. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Veluvine of via www.veluvinenunspeet.nl