Veluvine Nunspeet – Voor ieder wat wils!

Voor ieder wat wils!
De komende week zijn er drie geweldige voorstellingen te zien in Veluvine. Of uw voorkeur nu uitgaat naar cabaret, muziek of een jeugd/familievoorstelling wij hebben het volgende week in huis.

Cabaret
Viggo Waas was een tijdje de weg kwijt toen na 30 jaar een eind kwam aan het succesvolle cabaretgezelschap NUHR. “Maar nu is het weer tijd voor toneel”, zegt hij. Want dat vindt hij nog steeds het leukste wat er is. En daarom is hij donderdag 3 oktober weer op het podium te zien in Veluvine met zijn nieuwe voorstelling De Meestervoorspeller. Aanvang voorstelling 20.15 uur.

Muziek
Vanaf jongs af aan speelt de gitaar een belangrijke rol in het leven van Struijlaart. Tijdens zijn theatervoorstelling brengt hij een ode aan de gitaarhelden. Met muziek van Robert Johnson tot Jimi Hendrix en van Clapton tot Sheeran. Vrijdag 4 oktober is Ed te zien in ons theater. Aanvang voorstelling 20.15 uur.

Jeugd/Familie 4+
Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor!. Doornroosje de musical is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie. We maken er een extra feestje van, kom verkleed naar Veluvine op zaterdag 5 oktober. Meet & Greet met de acteurs!
Aanvang voorstelling 14.30 uur

Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.