Veluvine Nunspeet – Vrijdag 1 juni 2018 – 15.00 uur Opening Zomerexpositie Veluvine

Vrijdag 1 juni 2018 15.00 uur Opening Zomerexpositie Veluvine

Vrijdag 1 juni kunnen geïnteresseerden vanaf 15.00 uur de opening van de Veluvine Zomerexpositie bijwonen in Veluvine. Onder genot van een kopje koffie wordt de expositie geopend met een introductie waarin de kunstenaars vertellen over hun werk, inspiratie en materiaal. Iedereen is welkom – de toegang is gratis!

Zomerexpositie kunstenaars

Ter gelegenheid van haar 70-jarig jubileum organiseerde de Volksuniversiteit Nunspeet twee ‘masterclasses’ Schilderen & Fotografie. De cursisten lieten zich inspireren door het thema Nunspeet en de resultaten worden tentoongesteld in De Lentink De Jonge Zaal.

In de gangen van Veluvine hangen gelijktijdig werken van leerlingen van het Nuborgh College Veluvine TL3.  Het werk van totaal 25 leerlingen en 2 docenten worden tentoongesteld. Het betreft uiteenlopend werk zoals schilderijen, (inkt)tekeningen, mixed media en driedimensionaal werk.

De zomerexpositie is vanaf 2 juni t/m 27 augustus te bezichtigen in de Lentink De Jonge Zaal en in de gangen van Veluvine.

In De Lentink De Jonge Zaal en in de gangen van Veluvine zijn doorlopend exposities. De exposities zijn te bezoeken tijdens de openingstijden van Veluvine. De exposities in De Lentink De Jonge Zaal zijn niet te bezichtigen als de zaal verhuurd is. Het is daarom verstandig vooraf te informeren of de zaal beschikbaar is via 0341-442000.