veluvine Nunspeet

Veluvine opent nieuw theaterseizoen met Preview avond

Op woensdag 15 september start Veluvine een nieuw theaterseizoen met een Preview avond voor al het theaterminnend publiek uit Nunspeet en omgeving. De avond is bedoeld als opwarmer voor het komende theaterseizoen 2021/2022.

“Het is voor het eerst sinds twee jaar dat Veluvine weer een Preview avond organiseert. Heel fijn dat dit nu eindelijk weer kan. We laten het publiek voor een zacht prijsje genieten van live acts en heel veel gezelligheid. We geven iedereen een warm welkom terug en kunnen niet wachten om het zo gemiste geroezemoes in de foyer en het applaus na afloop weer te horen”, aldus Hannelore Leusink (directeur/bestuurder van Veluvine).
Wie tijdens de Preview avond aan de theaterkassa een kaartje koopt voor de muzikale cabaretvoorstelling Piepschuim, ontvangt het tweede kaartje gratis. Ook worden er twee vrijkaarten verloot onder het publiek.

De Preview avond is te bezoeken op 15 september om 20:15 uur in Veluvine. Kaarten zijn te koop voor € 7,50 p.p. via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa. In lijn met de landelijke richtlijnen wordt bij entree om een coronatoegangsbewijs (QR code) gevraagd. Meer informatie hierover is te vinden op de website.

Vlot Fotografie