nieuws

Veluvine per 16 maart gesloten voor bezoekers

In verband met alle maatregelen rondom het coronavirus heeft de directie van Veluvine besloten om cultureel centrum Veluvine per direct te sluiten voor bezoekers.

Het zijn onzekere tijden en wij krijgen van vele gebruikers van ons pand door dat de activiteiten per direct worden gestaakt. Zo zijn o.a. de Bibliotheek en Stichting Welzijn Ouderen gesloten, evenals het Nuborgh College Veluvine. Een verstandig keuze die wij enkel kunnen ondersteunen.
We merken echter dat lang niet alle bezoekers op dit moment op de hoogte zijn en door de onduidelijkheid vele mensen hier het pand inlopen voor meer informatie. Daarnaast maken ook diverse kleine organisaties en ZZP’ers gebruik van onze locatie, wij vragen echter om solidariteit en duidelijkheid voor alle bezoekers en hebben onderstaande besloten:

1. Veluvine wordt per direct gesloten voor alle bezoekers.

2. Medewerkers kunnen vooralsnog in het pand aan het werk blijven met inachtneming van extra hygiënemaatregelen en het verzoek thuis te blijven bij ziekteverschijnselen. Alle medewerkers ontvangen instructie voor het betreden van het gebouw. 

Vooralsnog gelden deze beslissingen voor de komende drie weken, tot 6 april. Wij betreuren de situatie maar de gezondheid van medewerkers en bezoekers staat voorop. We vragen iedereen daarom alert te blijven op de eigen gezondheid. Laten we met elkaar proberen verspreiding van corona te voorkomen. De receptie van Veluvine blijft tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar via 0341 442000

Pas goed op jezelf en elkaar.

Namens Directie en Raad van Commissarissen,

Hannelore Leusink-Bosch