veluvine Nunspeet

Veluvine Presenteert ZomerBries

Nunspeet – In deze bijzondere tijd komt Veluvine met creatieve oplossingen om, met de beperkende richtlijnen, haar publiek op verantwoorde en veilige manier te blijven ontvangen.

In de maand augustus presenteert Veluvine daarom voor het eerst het nieuwe concept Zomerbries. Een muzikale zomerprogrammering waar je kan genieten van uiteenlopende activiteiten met slechts 30 tot 65 VIP zitplaatsen per voorstelling. Op deze manier biedt Veluvine toch de mogelijkheid om er even op uit te gaan deze zomer. Voor inwoners uit de regio Nunspeet, maar ook voor toeristen die op de Veluwe verblijven.

Motivatie

Voor zowel theaters als artiesten zijn het onzekere tijden’, merkt Veluvine directeur Hannelore Leusink-Bosch op. ‘Maar we zien ook een sterke motivatie bij de artiesten en theaters om toch, binnen te richtlijnen, voorstellingen te draaien’. Daarnaast is er ook vanuit de bezoeker behoefte om iets te ondernemen. Wij merken dat mensen graag uit willen, vooral nu velen vakanties vieren in eigen land. Wij zijn erg blij dat wij iets moois kunnen faciliteren en hopen daarom op een goede aanloop en fantastische voorstellingen’.

ZomerBries

Het programma van ZomerBries bestaat uit muzikale voorstellingen voor jong en oud. Zo komt o.a. kinderheld Dirk Scheele langs, treed de singer-songwriter Stephanie Struijk op, maar is ook het Filmhuis geopend met de film Amazing Grace. Daarnaast brengt theatermaker Willem Gunneman het dagprogramma ‘Musical in één dag’, komt piano-entertainer Kevin Siebelink optreden en staan sopraan, Charlotte Houberg en pianiste, Heleen Vegter op het podium.

De kaartverkoop voor de in totaal 6 voorstellingen is ondertussen gestart. Het bestellen van tickets kan via de website van Veluvine, www.veluvinenunspeet.nl