veluvine Nunspeet

Veluvine schreeuwt het van de daken!


De deuren zijn open, kaartverkoop nieuwe theater- en zomerprogramma is gestart.

Het vaste Veluvine team beklom het dak om het letterlijk van de daken te schreeuwen dat het Nunspeetse publiek weer welkom is en dat de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is gestart.Net als bij vele andere theaters, musea en poppodia in Nederland is het vandaag de dag om dit goede nieuws met het publiek delen. 

Veluvine heeft voor seizoen 2021/2022 een gevarieerd programma van muziek, dans, kunst, literatuur, toneel en jeugdvoorstellingen voor de heerlijkste avondjes uit. Er is zelfs een attractief zomerprogramma met muziek en cabaret, voor wie in de zomermaanden in Nederland eropuit wil. Eindelijk positief nieuws vanuit Veluvine voor iedereen die weer wil genieten van al het moois dat cultuur te bieden heeft. Zoals het er nu naar uitziet vanaf september met volle zalen en staande ovaties. Veluvine hoopt dat het publiek snel haar weg terugvindt naar het theater. En dan wordt alles ongetwijfeld….mooier dan ooit!

Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen en voor het zomerprogramma zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl en bij de theaterkassa (op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur).

Veluvine op het dak.
fotograaf Patrick Ouwerkerk