Veluvine start 1 juni met VIP Filmhuis

Naast de openstelling van de bibliotheek en het opstarten van diverse muziek- en danslessen gaat Veluvine Cultuur per 1 juni ook weer starten met een eigen programma in de Rabozaal. Per 1 juni mogen er weer maximaal 30 bezoekers worden ontvangen, dit aantal is te weinig voor een theatervoorstelling, maar biedt wel mogelijkheden voor ons Filmhuis. Vandaar dat Veluvine iets ludieks heeft bedacht en van start gaat met het VIP-Filmhuis op de woensdag- en vrijdagavond.. De tribune is ingeschoven en de Rabozaal is ingericht voor maximaal 30 bezoekers die allemaal op afstand plaats kunnen nemen in losse fauteuils of pluche bankjes.

Veluvine zorgt voor de afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Op deze manier kan de bezoeker verantwoord genieten van een heerlijk avondje uit. Voorafgaand aan de film ontvangen de bezoekers per mail extra informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

Films

Veluvine start woensdagavond 3 juni met de film ‘Parasite’, winnaar van een Gouden Palm en vier Oscars. Daarnaast zijn de films ’The Biggest Little Farm’, ‘The Little Comrade’ en ‘Downton Abbey’, die geprogrammeerd stonden in maart en april, opnieuw te zien. Tot slot zijn er enkele kaskrakers aan het programma toegevoegd zoals ‘A Star Is Born’, ‘Penoza: The Final Chapter’ en ‘Green Book’. De aanvang van film is om 20.00 uur.

Een kaartje kost € 12,50 p.p. en een drankje en popcorn zijn inbegrepen. ‘De kaartverkoop loopt al erg goed, we merken dat mensen echt zin hebben in een verantwoord avondje uit. Ook alle collega’s en vrijwilligers staan te popelen om weer publiek te ontvangen, aldus Harriët Vijsma, medewerker PR & Projecten. Mocht het erg hard gaan dan gaan we nog extra voorstellingen toevoegen, en er komen op woensdagmiddag ook nog enkele kinderfilms bij.’

Meer informatie en kaarten (enkel in de voorverkoop) zijn te verkrijgen via de website www.veluvinenunspeet.nl of op werkdagen aan de kassa van Veluvine.