veluvine Nunspeet

Veluvine start 5 juni het VIP-Filmhuis weer op!


Hét moment waar iedereen al lang naar uitkijkt.


Let’s go to the movies, want het mág weer. Vanaf zaterdag 5 juni is ook het filmpubliek weer van harte welkom in Veluvine. De Grote Rabozaal wordt hiervoor, wegens succes vorig jaar, speciaal ingericht als VIP-Filmhuis. In een aangename en veilige setting met losse fauteuils en bankjes kunnen filmliefhebbers de gehele maand juni genieten van een gevarieerd filmprogramma.

Na de heropening van de kunstexposities eerder deze maand is dit de volgende positieve stap richting volledige opening van het culturele centrum. Na de eerste filmvertoning op 5 juni, is het vervolgens in de maand juni elke vrijdagavond Filmavond. Op www.veluvinenunspeet.nl is het volledige programma te vinden en zijn kaartjes te reserveren. Een bezoek aan het Filmhuis is veilig en in lijn met de geldende richtlijnen en protocollen. Veluvine hoopt haar publiek vanaf 5 juni weer terug te zien. Een moment waar iedereen al zo lang naar uitkijkt.

De Liefhebbers voor de liefhebbers.
Het VIP-Filmhuis start zaterdag 5 juni met de Nederlandse film De Liefhebbers. Deze bitterzoete mozaïekfilm, met tragikomische toon volgt het gezin van architect Jan Liefhebber (Krabbé), die al ruim een jaar aan beginnende Alzheimer lijdt en dat al die tijd voor zijn vier volwassen kinderen heeft verzwegen. Wanneer zij het geheim ontdekken, komen de onderlinge verhoudingen onder grote druk te staan. Een film met een indrukwekkende cast: o.a. Jeroen Krabbé, Hadewych Minis, Theo Maassen, Beppie Melissen en Jelka van Houten.

Voor een tientje naar de film. Beperkt aantal kaarten beschikbaar.
Een bezoek aan het VIP-Filmhuis in Veluvine kost €10,- incl. drankje dat mee de zaal in mag.  De aanvangstijd is 20.00 uur. Kaarten zijn te koop via de website of op werkdagen aan de kassa van Veluvine. Vanwege het beperkt aantal toegestane bezoekers is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Boek dus snel, want vol is vol.