Verbeter je cv bij Bibliotheek Epe

Maak een top cv

Dinsdag 21 december helpt de Bibliotheek Noord-Veluwe je om je cv aan te passen tot een top cv. De bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Epe van 9.30 – 11.30 uur.

Meegebracht cv beoordelen

Een speciaal opgeleide medewerker van de bibliotheek helpt de deelnemers om gezamenlijk hun eigen cv te verbeteren. Aan de hand van tien tips worden de meegebrachte cv’s beoordeeld en voorzien van tips en tops.

De bijeenkomst sluit aan op de voorgaande JobOn bijeenkomsten, maar is ook goed los te volgen.

Jacqueline Junte is coördinator van de bijeenkomsten rondom werk bij Bibliotheek Noord-Veluwe. Ze is enthousiast over de JobOn trainingen, die bij deze bijeenkomsten gebruikt worden. “Deelnemers worden vanaf de eerste minuut aan het denken gezet en zijn 2 uur lang actief bezig. Onderling worden tips en ervaringen gedeeld en er vinden hele leuke gesprekken plaats. De werkbladen geven bruikbare tips, deelnemers kunnen de informatie thuis nog eens rustig na lezen.”

Gratis deelname
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 21 december, van 9.30 – 11.30 uur bij de bibliotheek in Epe, Stationsstraat 16, 8161CR Epe  

Deelname is gratis, inclusief een kopje koffie of thee.

Aanmelden is niet nodig, print je cv, kom naar de bibliotheek en doe mee!

Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen JobOn bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Fotobijschrift: De JobOn begeleiders van de Bibliotheek Noord-Veluwe helpen je bij het verbeteren van je CV