nieuws

Vernieuwde fietskaart Veluwe & IJssel

Stichting Promotie Gemeente Epe, Visit Heerde & Visit Hattem (voorheen Ronduit Hattem) hebben een nieuwe versie van de fietsknooppuntenkaart Veluwe & IJssel uitgebracht. Op deze kaart staan de fietsknooppunten van de gehele Veluwe en het IJsselgebied. Daarnaast bevat de kaart bevat 4 verschillende fietsroutes langs de mooiste plekjes in ons gebied.

Met het nieuwe fietsseizoen voor de deur en in een tijd waarin veel andere activiteiten nog niet mogelijk zijn, is fietsen bij uitstek een heerlijke manier om de omgeving te ontdekken. Stel eenvoudig je eigen routes samen met behulp van de knooppunten. Fiets je graag in de bossen? Of wil je juist richting de uiterwaarden of een bezoek brengen aan een Hanzestadje in de buurt? Met de fietsknooppunten bepaal je zelf de lengte en de richting van je fietstocht.

De VVV’s en Toeristen Informatie Punten (TIPs) hebben ook 4 kant en klare routes samengesteld rondom Epe, Heerde en Hattem. De Eper Wildroute van 45 km door de Veluwse bossen; Het Rondje Pontje van 41 km richting de IJssel en de Heerder Streekproductenroute van 27 km langs diverse authentieke winkels en kraampjes. Wil je de gemeentes Epe, Heerde en Hattem in één dag ontdekken?  Fiets dan ‘De afwisselendste fietsroute van de Veluwe’ van 63 km.

Fietsen op de Veluwe is heerlijk, er is genoeg ruimte en de fietspaden zijn van goede kwaliteit. De fietsroutes gaan langs mooie plekken zoals bijzondere bos- en heidegebieden, de Schaapskooi, de vele beken en sprengen en door open gebied zoals de IJssel. De fietskaart Veluwe & IJssel is verkrijgbaar bij de (webshops van) VVV Epe en de TIPs van Heerde & Hattem. De prijs is € 8,95.

Dame op ligfiets met fietskaart