nieuws

Voorbereidingen voor een ECHTE Avondvierdaagse Epe gestart

Het mag weer: het organiseren van een traditionele Avondvierdaagse. Na 2 jaar de Home Edition vanwege de corona pandemie, mogen we de draad weer oppakken waar we in 2019 geëindigd zijn. De datum is van dinsdag 17 mei t/m vrijdag 20 mei 2022. De voorinschrijving vindt plaats op woensdag 11 mei a.s. in ons verenigingsgebouw, Lohuizerweg 18 te Epe van 19.00 tot 20.00 uur. Start- en Finishlocatie is De start is vanaf MFC Kleurrijk “De Buurthoeve”, Wachtelenbergweg 19 te Epe.

Inschrijfgelden:
Schrijft u in via school/groep/vereniging met minimaal 11 personen en doet u dit via internet op deze website dan betaalt u € 4,25 p.p. (u hoeft alleen de voornamen, achternamen en medaillenummers aan te leveren en éénmalig de contactgegevens van de school/groep). Maakt u gebruik van de papieren voorinschrijving op woensdag 11 mei 2022 in het verenigingsgebouw, Lohuizerweg 18 te Epe, dan betaalt u € 4,50 p.p. Bij na-inschrijving (op dinsdag 17 mei 2022) bedraagt het inschrijfgeld € 5,00 per persoon.

We hebben op 9 maart jl. besloten te gaan voor een traditionele Avondvierdaagse en zijn momenteel druk bezig om alles voor een succesvolle Avondvierdaagse te regelen. Op een later tijdstip komen we met alle overige informatie die u moet weten. De datum en de inschrijfgelden willen we graag als eerste met u delen.

Doet u ook weer mee?