veluvine Nunspeet

Voorstellingen voor de hele familie in Veluvine

Voorstellingen voor de hele familie in Veluvine

De voorjaarsvakantie begint goed in Veluvine met op zaterdag 25 februari ‘Het feest van Tante Rita’ gevolgd door de spectaculaire dansvoorstelling Oxygen op zaterdag 4 maart. Op zondag 5 maart wordt de vakantie afgesloten met de prachtige poppen van Ila van der Pouw, die tot leven komen in ‘Klokkenluider van de Notre Dame’. Een vakantie vol mooie voorstellingen voor het hele gezin!

Minidisco – Het feest van Tante Rita – 13:30 / 16:00 uur
Met de aanstekelijke Minidisco-liedjes, een enthousiaste cast, prachtige meerstemmigheid en bijbehorende choreografieën, in een prachtig decor en hilarische scènes is ‘Het Feest van Tante Rita’ de vrolijkste musical voor de hele familie! Na afloop is er in de foyer nog een heerlijke meedans-Minidisco voor alle kinderen.

Oxygen – Delusion – 20:15 uur
‘Delusion’ wordt een visueel hoogstandje bestaande uit drie delen dat het publiek door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been zet en hen meeneemt in een reis van een adolescent die volwassen wordt. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age dansvoorstelling die een breed publiek raakt.

Klokkenluider van de Notre Dame –  14:00 uur
In de beroemde kathedraal van Parijs, de Notre Dame, woont Quasimodo. Ieder uur hangt hij aan de enorme touwen om de zware klokken te luiden. Quasimodo is niet bepaald moeders mooiste. Hij weet dat hij lelijk is. En daarom blijft hij binnen. In de kerk, waar hij de baas is en zich veilig voelt. De waterspuwers maken het hem niet makkelijk met hun grappen, maar toch hebben ze Quasimodo in hun hart gesloten. Bij Veluvine zijn familievoorstellingen vanaf december vorig jaar gratis te bezoeken voor kinderen tot en met 14 jaar. Nu alles duurder is geworden willen we graag een positieve boodschap brengen en cultuur toegankelijk houden. De gratis kaarten worden betaald uit het Veluvine Theater & Kids Fonds met een startbedrag van Rotary Nunspeet. Bezoekers kunnen op een toegankelijke manier steun betuigen; door de theaterkaartjes wél te betalen of tegen een gereduceerd tarief af te nemen. Zo kunnen we dit initiatief samen mogelijk maken voor hen met een kleinere beurs. Kijk voor meer informatie over de gratis kaarten en het reserveren van kaarten op veluvinenunspeet.nl.