Vriendinnendag bij vv Oene weer een groot succes!

Onlangs organiseerde voetbalvereniging Oene weer een vriendinnnendag. De middag begon met een wat waterig zonnetje op de velden, kortom heerlijk weer om een balletje te trappen. In totaal mochten we 37 meisjes, leden en niet-leden, verwelkomen op sportpark De Hoge Kamp in Oene. Gelijk bij binnenkomst konden we een nieuw lid noteren. Ieder meisje dat zich aanmeldt naar aanleiding van de Vriendinnendag krijgt een mooie vv Oene bal, aangeboden door Kapsalon het Zonnetje. Deze actie loopt nog door tot 1 juni!

Alle meisjes werden ingedeeld in een team en kregen een speelster uit één van onze meidenteams of Vrouwen 1/Vrouwen 2 als begeleider toegewezen. Na het openingswoord en de bekendmaking van de teams, namen de spelleiders hun team op sleeptouw om de diverse onderdelen te doorlopen. Er was een spel waar looptechniektraining gedaan werd, de precisie werd getest bij het ‘tik het kratje van het latje-spel’, er konden punten gescoord worden bij het bowlingspel, iedereen kon zijn moves laten zien bij het schijnbewegingspel en natuurlijk werd er ook een ‘gewoon’ partijtje gespeeld. Het werd een fantastische dag met alleen maar tevreden gezichten.

Nadat de opvallendste speelster en de winnares van het bowlingspel bekend waren gemaakt, werd er afgesloten door met alle meisjes en vrijwilligers gezamenlijk te eten. Alle meisjes kregen bij het naar huis gaan een goodiebag overhandigd. Deze is gesponsord door Spar Tessemaker, Fruitmasters, Aro Fashion gear, McDonald’s, Pro Voet pedicure Hanny Junte, Kapsalon het Zonnetje en de KNVB. We kunnen tevreden terugkijken op een prachtige activiteit van een club die het meiden- en vrouwenvoetbal hoog in het vaandel heeft staan!