VV Oene – 70 jaar jong

Voetbalvereniging Oene 70 jaar jong

Op 2 oktober jl. bestond voetbalvereniging Oene 70 jaar. Dit jubileum werd zaterdag 7 oktober op bescheiden wijze gevierd bij de club. Het was heel bijzonder dat er deze dag nog drie leden van het eerste uur aanwezig waren, namelijk de heren H.P. Brendeke, A.J. van Suijdam en L. de Wilde. Ook de ereleden en leden van verdienste waren van de partij.

Voor aanvang van de wedstrijd tussen Oene 1 en Swift ’64 kwamen de genodigden bij elkaar en werd er gepraat over vroeger en nu. Het was een genot om deze verhalen te horen, en wat een plezier straalde er vanaf. Daarna werd op de tribune de wedstrijd van Oene 1 bekeken. Dat was wel speciaal, gezien de weersomstandigheden. Er werd zelfs nog een deken voor de heer De Wilde gehaald. Na de wedstrijd werden er onder het genot van een drankje nog meer herinneringen opgehaald.

Het was een uniek moment om deze oudste leden zo te zien genieten van hun club vv Oene. Ook de ereleden en leden van verdienste hebben nog allemaal een roodwit hart. Mensen die zeer veel voor de club betekend hebben en nog steeds heel veel voor de club betekenen.

(Op de foto v.l.n.r.: H.P. Brendeke, L. de Wilde, A.J. van Suijdam)