VV Oene

VV Oene – Erik Pannekoek clubman van vv Oene

Erik Pannekoek clubman van vv Oene

Onlangs hield voetbalvereniging Oene haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. In de kantine proostten de aanwezigen op een gezond en sportief 2018.

Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak maakte voorzitter Richard Berghorst bekend dat Erik Pannekoek clubman van 2018 is geworden. Erik is 35 jaar en voetbalt al 27 jaar bij vv Oene. In elk team was en is hij een graag geziene gast. Sinds een paar jaar is Erik verantwoordelijk voor alle elektra binnen onze vereniging, dit doet hij samen met een groep andere jongens. Tijdens de aanleg van het kunstgrasveld was hij menig uurtje op sportpark De Hoge Kamp te vinden, evenals bij de renovatie van de kleedkamers en de keuken. Er wordt nooit tevergeefs een beroep op Erik gedaan. Het is zelfs zo dat, als hij moet oppassen en er een spoedklus is bij de club, Erik zijn beide kinderen gewoon meeneemt.

De meeste mensen kennen Erik ook nog van de belangrijke goal in de nacompetitiewedstrijd tegen Hulshorst in 2016, toen hij in de laatste minuut zijn maatje 50 tegen de bal zette en de gelijkmaker scoorde. Na de bloedstollende strafschoppenreeks die hierop volgde, verzekerde Oene 1 zich van promotie naar de derde klasse.  

Erik Pannekoek is een clubman om trots op te zijn!+