nieuwsVV Oene

VV Oene heeft een nieuwe voorzitter !!

Tijdens de algemene ledenvergadering van donderdag 24 juni 2021 werd het nieuwe rookbeleid van de vv Oene gepresenteerd. Vanaf het nieuwe seizoen is het op zaterdagochtend tot 12.00 uur niet meer toegestaan om binnen de hekken van Sportpark de Hoge Kamp te roken. Na 12.00 uur mag dit wel met uitzondering van de kantine en de tribune waar het rookverbod blijft gelden. Hiermee volgt de vv Oene het beleid van de KNVB en hopen we duidelijk te maken aan de jeugd dat roken niet meer van deze tijd is.

Verder stond deze algemene ledenvergadering in het teken van afscheid van enkele bestuursleden: Als eerste namen we afscheid van secretaris Marian Stegeman. Na 1 jaar kan ze deze functie niet meer combineren met haar nieuwe baan en studie. De leden en bestuur bedanken Marian voor bewezen diensten met een applaus en bos bloemen. Helaas is voor haar functie nog geen opvolging dus de functie van secretaris is nog vacant. Het 2e bestuurslid waarvan we afscheid namen is wedstrijdsecretaris Gerwin Konijnenberg. Na 10 seizoenen gaat hij het wat rustiger aan doen al blijft hij nog wel betrokken bij de organisatie van het gemeente Epe schoolvoetbaltoernooi en de regionale competitie van Oene O23. Ook hij wordt bedankt door de leden en het bestuur d.m.v. applaus en een bos bloemen. Voor de functie van wedstrijdsecretraris hebben we gelukkig wel een opvolger. De leden stemden in met de benoeming van Tim Oosterbroek. Tim voetbalt al van jongs af aan bij de vv Oene en speelt momenteel in het sterrenteam van Oene 3. Wij wensen Tim heel veel succes met deze mooie en belangrijke functie!

Tenslotte was daar het afscheid van voorzitter Richard Berghorst. Na 6 jaar vond Richard het tijd om de voorzittershamer door te geven aan iemand anders. Het waren 6 bewogen jaren waar onder zijn bewind het sportpark een behoorlijke metamorfose heeft ondergaan. Zo werden o.a. de kleedkamers en de kantine volledig gerenoveerd, de c.v. installatie vernieuwd. En onlangs is nog het dak van de kantine vernieuwd t.b.v plaatsing van zonnepanelen op het dak wat eind deze maand zal plaatsvinden. Helaas werd zijn laatste jaar overschaduwd door de corona perikelen maar gelukkig komt er weer licht aan het einde van de tunnel en mag er weer gevoetbald worden . Ook voor Richard is er een luid applaus en een bos bloemen. Met goedkeuring van de leden ( en zijn vrouw) is hierna Henk Nooteboom benoemd als nieuwe voorzitter van de vv Oene. Henk is zowel binnen als buiten het sportpark in Oene een bekend gezicht. Hij heeft in Oene al diverse bestuursfuncties bekleed bij verschillende organisaties en verenigingen. Ook was hij jaren bekend als speler van de Oene toneelvereniging. Binnen de club is Henk verscheidene jaren leider geweest van diverse jeugdteams van zijn dochters en de laatste jaren was hij leider van vervolgens Oene JO19-1, Oene 3 en Oene VR1.  Wij zijn als bestuur zeer dankbaar dat Henk de taak als voorzitter op zich wil nemen en wensen hem ontzettend veel wijsheid en succes hiermee.