nieuwsVV Oene

VV Oene – Oene JO9-2 najaarskampioen !

Oene JO9-2 najaarskampioen!

Zaterdag 26 november was het zover: Oene JO9-2 kon kampioen worden tegen Vios JO9-2. Dit nadat ze het hele seizoen in de bekercompetitie en oefenwedstrijden ongeslagen waren gebleven

Om 09:00 uur begon dan eindelijk de wedstrijd waar de jongens al een hele tijd naar uitkeken. Daarbij werd ook al snel duidelijk dat Oene wederom de betere ploeg was, hoewel zich dat nog niet in goals uitdrukte. Vios was een ploeg die niet echt ver van de eigen goal af voetbalde en deze wedstrijd ook nauwelijks aan het voetballen toekwam. Daarom was het voor de jongens van Oene ook zeer moeilijk om daar doorheen te komen. Maar – zoals al vaker dit seizoen – werd duidelijk dat als het team één keer scoort het ook heel snel en op een mooie manier kan gaan. Door het lange wachten op de belangrijke eerste goal en natuurlijk de spanning en ook nog het verdedigende Vios staat het met rust nog maar 5-0.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, Oene valt aan en Vios probeert tegen te houden. De tweede helft lijkt de spanning weggezakt te zijn en gaat het rap met de goals. Zo staan halverwege de tweede dan ook de dubbele cijfers op bord en kan alles klaar gemaakt worden voor het kampioenschap. Na nog een paar mooie goals te hebben gezien en goed voetbal klinkt dan eindelijk het fluitsignaal . Oene JO9-2 KAMPIOEN seizoen 2016.

Oene JO9-2 staat onder leiding van Erwin Mekelenkamp en Gijs Hanekamp, twee jongeren die – naast hun voetbalcarrière bij v.v. Oene – een van de jeugdteams trainen. De trainers zijn natuurlijk super trots dat de jongens het toch elke week weer laten zien dat ze een team zijn en veel dingen aan het leren zijn. Na de winterstop gaat het team proberen om in de derde klasse net zulk goed voetbal te laten zien.