VV Oene – Open voetbaltraining vrouwen/meiden op 23 november

Open voetbaltraining vrouwen/meiden bij vv Oene

Vrijdag 23 november a.s. om 19:00 uur zal er bij vv Oene een open training worden gehouden onder leiding van de trainer van Oene Vrouwen 1. Voor deze training nodigen wij alle gepassioneerde voetbalmeiden/-vrouwen vanaf 15 jaar uit die op zoek zijn naar een vereniging waar het vrouwenvoetbal zeer serieus genomen wordt!

De Vrouwen 1 (Vr1) selectie speelt op 2e klasse niveau, nadat zij afgelopen seizoen gepromoveerd zijn vanuit de 3e klasse. Vr1 staat onder leiding van een gediplomeerd trainer (TC-II). Elke week is er een fysiotherapeut aanwezig op een van de trainingsavonden. Vv Oene heeft een prachtige accommodatie en prima trainingsfaciliteiten (met één van de beste kunstgrasvelden uit de regio)!

Naast het Vr1 elftal beschikt vv Oene over een Vr2, MO17-1, MO15-1 en een MO13-1. Het Vr1-elftal is een fanatiek team, maar uiteraard zul je er ook een groep meiden/vrouwen vinden die houden van gezelligheid en feestjes!
Wil jij op 23 november a.s. mee trainen? Meld je dan aan via robertvandijkvoetbal@hotmail.com. Graag tot ziens op de 23e!