VV Oene

VV Oene – Veldhuis Advies Jeugdvoetbaldag groot succes

Veldhuis Advies Jeugdvoetbaldag bij V.V. Oene groot succes

Ruim 100 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar hebben meegedaan aan de Veldhuis Advies Jeugdvoetbaldag bij voetbalvereniging Oene. Dit tweejaarlijks evenement is georganiseerd door de jeugdevenementen commissie in samenwerking met de Buurtsportcoaches van Heel Epe Beweegt. Veldhuis Advies uit Heerde heeft haar naam verbonden aan dit evenement. De Jeugdvoetbaldag past bij het streven van Veldhuis Advies een duurzame bijdrage te leveren aan geluk en gezondheid.

Alle deelnemende kinderen ontvingen een nieuw trainingstenue. Het voetbalveld kleurde helemaal rood bij de opening om 9.30 uur. Dick Vos, eigenaar van Veldhuis Advies, opende het voetbalfestijn samen met Wilfred Nijhof, jeugdvoorzitter van VV Oene. Direct daarna konden de 20 groepjes onder begeleiding van een grote groep vrijwilligers starten met een spelcircuit. Flessenvoetbal, Latje schieten en een Belgisch Partijspel waren onderdeel van het gevarieerde circuit.

Vol enthousiasme werden de spellen gespeeld. Tussendoor kregen alle kinderen een stevige lunch, die door de Spar uit Oene is verzorgd. Aan het eind van de middag kregen alle deelnemers en vrijwilligers een frietje en kon iedereen uitgeput maar voldaan weer naar huis met trainingstenue en goodiebag.

Over Veldhuis Advies

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio.  Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken, pensioen en financiële planning voor particulieren, ondernemers en werkgevers. Ons bedrijf telt inmiddels 65 medewerkers en we mogen 15.000 particulieren en 2.500 ondernemers en bedrijven uit de regio tot onze klantenkring rekenen.

www.veldhuisadvies.nl