nieuws

Weer vrijwilligers met groene vingers gezocht!

EPE – Vrijwillige hulpdienst De Kruimelschaar zoekt mensen die de handen uit de mouwen willen steken voor een ander. De hulpdienst zoekt namelijk mensen die willen helpen in de tuin.

Snoeien, het zomer- of later winterklaar maken, taken die voor sommige mensen niet meer te doen zijn. Het is de realiteit vandaag de dag, dat mensen langer thuis willen, maar ook moéten wonen. En bij een huis zit vaak een tuin. Het gaat uiteraard niet om grote tuinen, bij grote villa’s. ,,Nee, om kleine tuintjes en een uurtje a anderhalf uur per keer. Dit vrijwilligerswerk is trouwens niet structureel. Het gaat vaak om snoeien en wieden’’, aldus Zwaantje Nooteboom, coördinator van de algemene hulpdienst. Maar wie weet zijn er dan wel andere klusjes via De Kruimelschaar in en rondom Epe te doen. En, er is wel een kleine bijdrage, daar kan Zwaantje meer over vertellen. Al is de dankbaarheid van de hulpvragers misschien wel de mooiste beloning.

Wilt u graag iets betekenen voor een ander in uw eigen omgeving? Meld u dan bij de algemene hulpdienst van De Kruimelschaar: 06-10135980

Kijk voor meer info ook eens op www.kruimelschaar.nl