Welsum Zandhap Beachtennis Toernooi 21 augustus

Ook dit jaar organiseren we weer het Welsum Zandhap Beachtennis Toernooi. Als afsluiting van de zomervakantie kun je lekker met je voeten in het zand komen tennissen!

Wanneer? Zaterdag 21 augustus 2021, vanaf ongeveer 9 uur ’s morgens, op ons altijd gezellige park in Welsum. Iedereen kan meedoen. Er wordt gespeeld in twee klassen, fun en advanced, in de categorieën herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Beachtennisrackets zijn aanwezig.

Wil je vooraf nog trainen? Dat kan! Op 29 juli, 5 en 12 augustus, vanaf 19.00 uur, ben je welkom op ons park. Schrijf je zo snel mogelijk als koppel in via www.toernooi.nl of mail naar tc.welsum@gmail.com. De inschrijving – maximaal voor 2 onderdelen – sluit op 16 augustus of eerder als het maximale aantal inschrijvingen is bereikt. Inschrijving op eigen inschatting, maar de organisatie behoudt zich het recht voor evt. aanpassingen te doen. Het speelschema zal uiterlijk donderdag 19 augustus op www.toernooi.nl staan. Graag een kwartier voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. Uiteraard hanteren wij de RIVM- en KNLTB-richtlijnen m.b.t. COVID-19.

Waar: Park van S.V. Welsum, afd. Tennis, Kerklaan 22a, 8196 KW Welsum. Wanneer: 21 augustus 2021, van ong. 9.00 uur tot ong. 17.00/18.00 uur. Kosten : € 8,- per persoon, te betalen aan de toernooileiding. We hopen op jullie deelname en zien jullie graag op 21 augustus in Welsum!!