veluvine Nunspeet

William Rutten in Veluvine met theatercollege

Hij slaagde erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen: van Oprah Winfrey tot Freddy Mercury. Donderdag 12 januari komt William Rutten (o.a. bekend van Het perfecte plaatje) naar Veluvine met zijn bijzondere theatercollege Focus.

Fotograaf William Rutten (1970) focust zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen wist al hij vele grote sterren der aarde op de gevoelige plaat vast te leggen. Zowel op locatie als in zijn fotostudio in ‘s-Graveland komt hij beeld na beeld origineel en verrassend uit de hoek. Daarnaast is William regelmatig te zien op TV in onder andere ‘RTL Boulevard’ en ‘Het Perfecte Plaatje’ (RTL4).

Tijdens zijn voorstelling vertelt William Rutten, aan de hand van zijn allermooiste foto’s, over zijn meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen. Daarnaast zal William uiteraard zijn visie geven op fotografie: hoe krijg je ‘het perfecte plaatje’ en wat komt daar allemaal bij kijken.

William Rutten – Theatercollege Focus is te bezoeken op donderdag 12 januari om 20:15 uur in Veluvine. Kaarten kosten € 24,00 p.p. (inclusief servicekosten) en zijn te bestellen via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa.

fotograaf Adrian Sommeling