Winnaar vakantiepakket bibliotheek

Jens Lindenhols (10 jaar) uit Elburg is de winnaar van het eerste vakantiepakket van Bibliotheek Noord-Veluwe. Jens is lid geworden van de bibliotheek tijdens de Zomeractie voor nieuwe jeugdleden. Onder de nieuwe leden werden twee vakantiepakketten verloot. Jens is superblij met zijn prijs: een goed gevulde Vakantietas met een boek, spellen en andere spullen voor de vakantie.

Bibliotheek Noord-Veluwe heeft deze zomer, tot 1 september, een actie voor kinderen van 0-12 jaar. Ouders die naar de bibliotheek komen om hun kind als nieuw lid in te schrijven betalen geen inschrijfgeld (online worden wel de inschrijfkosten in rekening gebracht). De kleintjes van 0-2 jaar ontvangen bovendien het BoekStart koffertje met twee leuke boekjes, de grotere kinderen een vrolijk oranje rugtasje. Tot 18 jaar is het lidmaatschap van de bibliotheek Noord-Veluwe gratis. Dus gratis boeken, e-books en luisterboeken lenen. 

Onder de ruim 100 nieuwe leden die voor 1 augustus zijn ingeschreven heeft de bibliotheek twee vakantiepakketten verloot. Jens is de eerste winnaar en heeft zijn pakket in de bibliotheek in Elburg in ontvangst genomen. 

Fotobijschrift: Jens heeft in de bibliotheek in Elburg zijn vakantiepakket ontvangen