veluvine Nunspeet

Yoga in Concert in Veluvine

Samen met zangeres en harpiste Iris Kroes, presenteren gitarist Jan Kuiper en yogini Yvonne de Hoop een voorstelling met de mooiste love songs en mantra’s. Op zondag 22 januari om 11:00 uur kan het publiek de dag ontspannen beginnen bij Yoga in Concert – ‘Song of love and life’ in Veluvine.

De voorstelling is een unieke combinatie van yogahoudingen, meditatieve muziekklanken en mindfulness die op een organische wijze samen komen tijdens deze speciale voorstelling. Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beide. Tijdens de voorstelling wordt het publiek meegenomen in een flow van beweging, adem en ontspanning.

In samenwerking met Heidy Bouw van Love4Yoga organiseert Veluvine na afloop een gezellige nazit. Heidy zal aanwezig zijn in de Foyer om alle vragen over yoga te beantwoorden. Bijvoorbeeld over de verschillende soorten yoga en wat precies de voordelen zijn.

Yoga in Concert – ‘Song of love and life’is te bezoeken op zondag 22 januari om 11:00 uur in Veluvine. Kaarten kosten € 20,25 p.p. (inclusief servicekosten) en zijn te bestellen via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa.