veluvine Nunspeet

Zangeres Ellen ten Damme in Veluvine

Zangeres Ellen ten Damme in Veluvine

Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme het publiek uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend. Op donderdag 1 december is Nederlands meest veelzijdige zangeres in theater Veluvine te zien.

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. De zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nóg meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Ellen ten Damme – BAROCK is te zien op donderdag 1 december om 20:15 uur in theater Veluvine. Kaarten zijn te koop voor € 33,00 p.p. (inclusief servicekosten) via veluvinenunspeet.nl of aan de theaterkassa.

ALLEEN TE GEBRUIKEN VOOR PROMOTIE BAROCK SHOW ELLEN TEN DAMME. fotograaf: Danny Ellinger