nieuws

ZATERDAG 1 SEPTEMBER: OPEN DAG ATELIER DE WITTE PIMPERNEL, QUILT & HANDWERKEN

ZATERDAG 1 SEPTEMBER: OPEN DAG ATELIER DE WITTE PIMPERNEL, QUILT & HANDWERKEN

 Nadat een ieder in de zomer  tot rust is gekomen is het weer tijd om in het najaar weer lekker aan de slag te gaan met  hobby`s die ook veel ontspanning geven zoals handwerken en quilten.

Op zaterdag 1 september heeft Atelier De Witte Pimpernel haar Open Dag van 10.00-16.00 uur. Tijdens deze Open dag worden de workshops en cursussen voor het najaar gepresenteerd, zijn docentes aanwezig om tekst en uitleg te geven en staat inschrijving open. Tevens zijn er werkstukken te zien van cursisten. Atelier De Witte Pimpernel heeft op de woensdagmiddagen van 13.30 tot 15.30 uur ook een handwerkcafé. Dit is voor een ieder die graag met handwerken bezig is. Gezellig samen handwerken, zo mogelijk tips uitwisselen in een ongedwongen sfeer. Deelname kost 2,50 euro voor de koffie/thee met wat erbij. In september starten we ook weer met 1x in de maand een Quilt Bee, specifiek gericht op het quilten, kosten hiervoor zijn 2,50 incl. koffie en thee.

En al jaren heeft Atelier De Witte Pimpernel ook 1x in de maand een brei & haak café, kosten hiervoor zijn 5,00 per keer, dit is incl. koffie/thee met wat lekkers erbij, een sapje en een hapje en veel gezelligheid.

U bent van harte welkom. Entree en parkeren gratis bij Atelier De Witte Pimpernel aan de Houtweg 40, 8167PL te Oene, te. 0578-641070