Zien en gezien worden bij Walk&Talk Epe

Maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden in de bibliotheek

Dinsdag 17 september is Ingrid Ruiter te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe. Ingrid Ruiter spreekt over Zien en gezien worden.

Hoe vaak sta je stil bij de outfit die je kiest voor je sollicitatiegesprek? (Kies je daarbij voor een specifieke kleur of trek je gewoon aan wat bovenop de stapel ligt?) Heb je je eigen stem weleens terug gehoord? (Herken je je eigen klank?)

Weet je dat zowel je uitstraling (non-verbaal) als ook je stem (paraverbaal) een krachtig instrument kunnen zijn voor jou als persoon?

Ontvang tips hoe je beide communicatievormen kunt inzetten om je nog beter tot je recht te laten komen. Een eerste indruk maak je maar één keer!

Ingrid Ruiter is trainer coach non-verbale communicatie en de stemklank. Ze heeft zich verdiept in de kleurpsychologie en daagt mensen uit om zichzelf te zijn.

Na de informatie van Ingrid Ruiter kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats bij de Bibliotheek in Epe, Stationsstraat 16, 8161CR in Epe. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden, want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Epe is iedere derde dinsdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk–de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html