nieuws

Zondag CODE ROOD: alle GGD-teststraten en vaccinatielocatie DICHT

Vaccinatielocaties Noord- en Oost-Gelderland zondag gesloten

Met het oog op de extreme weersomstandigheden op zondag heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland besloten om zondag de vaccinatielocaties dicht te houden. De veiligheid van onze kwetsbare bezoekers op leeftijd en ons personeel staat voorop. De vaccinaties op de locaties in Doetinchem en Apeldoorn worden verzet.

Doetinchem
Iedereendie zondag aanstaande een afspraak heeft, kan op hetzelfde tijdstip op locatie Doetinchem terecht op zondag 14 februari met het afspraakbewijs van zondag 7 februari.

Apeldoorn
Seniorendie zondag aanstaande een afspraak hebben, kunnen op hetzelfde tijdstip op locatie Apeldoorn terecht op zondag 14 februari met het afspraakbewijs van zondag 7 februari.

Zorgmedewerkers die zondag a.s. een afspraak gepland hebben staan voor de 2e prik, kunnen op hetzelfde tijdstip terecht op locatie Zutphen op vrijdag 19 februari. Adres Hanzehal: Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen.

De 2e prik wordt dan nog ruim binnen de maximale termijn van zes weken gezet.

Mensen die niet op een van deze data kunnen, kunnen met het landelijk callcenter bellen voor een andere afspraak op een van onze locaties.

Geen verspilling vaccins

De ongebruikte vaccins gaan in een speciaal daarvoor geschikte koelkast. We gebruiken de vaccins in de aankomende dagen. De aanlevering van vaccins passen we zo nodig aan, zodat we niet onnodig vaccins verspillen.

Teststraten gesloten

De 7 teststraten van GGD Noord- en Oost-Gelderland zijn zondag gesloten. Het callcenter belt de mensen die een testafspraak hebben om de afspraak af te zeggen en zo mogelijk te verplaatsen.

Mocht het vanwege mogelijk lange wachttijden of andere omstandigheden dit weekend niet lukken het callcenter te bereiken, kunt u ook na het weekend de afspraak opnieuw inplannen.

Afhankelijk van de weersverwachtingen bekijkt GGD Noord- en Oost-Gelderland in de loop van zondag 7 februari wat dit betekent voor de opening en openingstijden van onze teststraten en vaccinatielocaties op maandag 8 februari en de rest van die week.