Peter Huiting – Hovenier en Plantspecialist

Tuinonderhoud

Geniet u ook zo van uw tuin? Of geniet u met een zucht? Uw tuin goed bijhouden, dat kost veel tijd en het is soms zwaar werk. Ik kan u daarbij helpen. Doordat ik jarenlange tuinervaring heb kan ik uw tuin snel en efficiënt op orde maken.

Tuinadvies

Welke plant doet het waar ’t beste… vraagt u zich dat ook wel eens af? U kunt van mij een deskundig tuinadvies verwachten. Soms is het eenvoudig verzetten van planten voldoende om ze beter tot hun recht te laten komen. Moeten planten toch vervangen of aangevuld worden? Ik kan alle planten leveren.

Beplantingsplan

Wilt u een strakke, moderne of liever een landelijke tuin? Met mijn ervaring weet ik welke planten voor de juiste sfeer en uitstraling zorgen. In overleg met u maak ik graag een beplantingsplan in de sfeer die u wenst.

Over mij

Al jaren houd ik mij dagelijks bezig met planten, beplanting en tuinonderhoud. Nieuwe planten probeer ik uit in mijn tuin zodat ik u hierover goed kan adviseren. Maar de oude soorten verlies ik niet uit het oog. Het is niet toevallig dat de slogan ‘Liefde voor planten’ onder mijn logo staat!

Peter Huiting
Kanaalweg 5
Epe
tel. +31 6 22707155
Email: p.huiting@hotmail.com

Internet:peterhuiting