Jubilate Deo

ALGEMENE INFO

In Oene is een koor waar u zich zeker thuis zult voelen: Jubilate Deo – Looft de Heer. Het koor, in 1942 opgericht als kerkkoor werd na de oorlog de christelijke zangvereniging Jubilate Deo.

Sinds 2009 wordt elk jaar zo mogelijk een groot project ingestudeerd en uitgevoerd rond de kerstdagen en/of paasdagen. Daarnaast streven wij ernaar (delen van) het project, uit te voeren tijdens koopavonden in Epe, in kerken in de regio en in het kerkje van Ohne, Duitsland. Met deze gemeente bestond al rond 1600 contact en in de jaren zeventig van de vorige eeuw is dit contact nieuw leven ingeblazen.

De Dirigent heeft de artistieke leiding van de muzikale activiteiten en in gezamenlijk overleg met het bestuur en muziekcommissie wordt het repertoire vastgesteld. De muzikale begeleiding bij de optredens wordt verzorgd door kamerorkest d’Accordo uit Vaassen.

Wij staan open voor optredens op andere locaties, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u eens een repetitieavond meemaken, dan bent u van harte welkom op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in De Ark in Oene. Aarzel dus niet en kom eens meezingen. Vragen?
Kijk op onze website www.jubilatedeo-oene.nl
U bent van harte welkom.