COOTJES PAKHUIS – interieur & styling

U kunt bij ons terecht voor:

  • Diverse landelijke en stoere woonaccessoires en (klein)meubelen, maar sinds kort ook voor diverse lifestyle artikelen. Ons aanbod van woonaccessoires en bijzonder meubilair wordt doorlopend uitgebreid. Reden te meer om onze webshop goed in de gaten te houden.
    Zoekt u een exclusief design om van uw huis uw thuis te maken en staat het niet op de website? Neem contact op en wij vinden de missende factor!
  • Kleuren beïnvloeden de beleving van een ruimte, maar dat geldt evengoed voor de gekozen meubels. Hoe breng je eenheid aan in je interieur of zorg je juist voor een frisse uitstraling? Als ervaren interieurstyliste weet ik niet alleen precies welke kleur bij uw ruimte past, maar ik weet ook de juiste toon te zetten qua interieurstyling. Zo verkrijgt u met expertise van Cootjes Pakhuis in combinatie met uw eigen wensen, eenkleuradvies op maat en de sfeer die u voor ogen heeft.
  • Maak zelf een sfeermaker voor je woning en ga aan de slag tijdens een creatieve workshop. Voor iedere workshop ontwerpt Cootjes Pakhuis een unieke woonaccessoire, die net even iets anders is. Tijdens deze workshop maakt u een eyecatcher voor uw interieur. We organiseren regelmatig creatieve workshops. Neem een kijkje in onze agenda of neem contact op en nodig ons uit.
  • Uw huis snel verkopen tegen de hoogste prijs? De verkoop staat of valt met een eerste indruk. Verkoopstyling zorgt voor een optimale presentatie van uw huis en vergroot zo uw verkoopkansen.
    Cootjes Pakhuis is gediplomeerd en gecertificeerd verkoopstyliste met jarenlange ervaring en oog voor detail. Naast verkoopstyling verzorgen we ook de woningfotografie.

 

Contact:

Cootjes Pakhuis
Kuiperkampsweg 8
8167 LC Oene
06 – 49002412
info@cootjespakhuis.nl
cootjespakhuis.nl