Bibliotheek Ark Oene

Welkom bij de Bibliotheek!
Wij zijn iedere vrijdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur geopend. (tenzij anders vermeldt in het kerkblad of bij de bibliotheek).
• Prentenboeken
• Kleuterboeken
• Kinderboeken voor beginnende lezers.
• Kinderboeken voor de leeftijd v.a. 6 jaar.
• Kinderboeken voor de leeftijd 7 tot 8 jaar.
• Kinderboeken voor de leeftijd 9 tot 12 jaar.
• Tienerboeken 12+
• Boeken voor volwassenen met o.a. een ruime collectie (uit het Engels) vertaalde romans, streekromans en familie romans, Amish romans, Bijbelse romans, Historische romans, thrillers, oorlogsboeken, waargebeurde verhalen.
• Ruime keuze uit verschillende tijdschriften.
• Verantwoorde Dvd’s
Meerdere keren per jaar worden er flink wat nieuwe boeken en DVD’s ingekocht. We houden u daarvan op de hoogte via de Veluwse kerkbode ( de kerkbode staat ook op de website van de kerk, www.kerkoene.nl )

Tarieven onbekend
DVD’S
Wij beschikken over een ruime collectie Dvd’s om uit te lenen. De eerste Dvd is gratis. Daarna kosten ze € 1 per stuk. Deze mag u 3 weken lenen. Bij het te laat inleveren zijn we genoodzaakt boete te vragen. Deze bedraagt € 1 per dvd, per week. Wanneer u thuis merkt dat een dvd het niet doet, meldt dit dan zo gauw mogelijk bij ons. De Dvd’s worden door ons bij uitgifte en inname gecontroleerd. Is een Dvd tijdens de uitleen stuk gegaan dan vragen u aan u de aanschafkosten te vergoeden.
Tijdschriften
Wij hebben ook een ruime keuze in tijdschriften. U kunt i.p.v. een boek een tijdschrift lenen.
Wij hebben o.a. tijdschriften van het Koninklijk huis, Wonen, Groei en Bloei, Terdege, Gezinsgids, Eva, Koers, Aan de hand ect.
Als u een abonnement heeft op een tijdschrift en u doet er verder niets mee mag u ze bij ons inleveren voor uitleen. We houden ons aanbevolen.
Leen tijd
De leen tijd van boeken, tijdschriften en Dvd’s is 3 weken ( met uitzondering van vakanties). Houdt u er rekening mee dat de boeken uiterlijk de derde week ingeleverd zijn. Levert u de boeken te laat in, dan vragen wij een vergoeding per boek per week. Zorg dus dat de boeken en tijdschriften op tijd terug zijn!
Onderling ruilen van de boeken is niet toegestaan. Daardoor hebben wij namelijk geen overzicht meer wie wel of niet een boek in zijn of haar bezit heeft.
Dvd’s zitten niet in het abonnement. Dit houdt in dat je daarnaast nog je volledige abonnement aan boeken mee mag nemen!
Verlengen van de uitleentijd
U mag de leen tijd 1 keer verlengen. Dit kan ook telefonisch bij Adrie Dijkhof 0578-641825.

Tot ziens bij ons op de bibliotheek in de Ark!!

 De bibliotheekcommissie bestaat uit de volgende personen:

– Petra de Bruin
– Ilse Tessemaker
– Adrie Dijkhof   jwdijkhof1@gmail.com
– Gertrude Dijkhof
– Willemien Dijkhof
– Christien van Suijdam