Europa Kinderhulp – “From Holland with Love ”

Europa Kinderhulp is een actie gestart om alle vakantiekinderen een hart onder de riem te steken deze zomer: “From Holland with Love ”.

Vanwege het coronavirus heeft het Algemeen Bestuur van Europa Kinderhulp helaas moeten besluiten dat de vakantiekinderen dit jaar niet kunnen komen. Vanuit Europa Kinderhulp willen wij hen graag een hart onder de riem steken deze zomer en hen laten weten dat wij hen niet vergeten. We starten daarom een project: “From Holland with Love ”.

Wat gaan we doen?
We willen voor alle vakantiekinderen uit 2019, hun broertjes en zusjes, medebewoners uit het gezinsvervangende tehuis en de nieuw aangemelde vakantiekinderen van 2020 een doos vullen, waarbij de nadruk ligt op “fun”. Op dit moment is het “From Holland with Love” team druk bezig met het vullen van deze dozen met diverse artikelen. Denk hierbij aan douchespullen, diverse spellen en schoolbenodigdheden. Volg onze Facebookpagina voor meer informatie over de inhoud van deze dozen.

Hoe kunt u helpen? 
Wij kunnen uw hulp gebruiken in de vorm van een donatie. Deze donaties gebruiken wij om deze mooie actie mogelijk te maken, de dozen te kunnen vullen en voor de transportkosten voor de verzending van de dozen (€5,- per doos).  ·

Help ons en

doneer vandaag

Doneren kan via de website www.europakinderhulp.nl/FromHollandwithLove .

(Europa Kinderhulp draagt al jaren het CBF-keurmerk. Dit betekent dat uw gift goed terecht komt en verantwoord wordt gebruikt! )