veluvine Nunspeet

Kom op bergschoenen naar de film

NUNSPEET – De komende week te zien in het Filmhuis:

De Acht Bergen
De Acht Bergen is een boekverfilming, naar de internationale, prijswinnende bestseller Le Otto Montagne van Paolo Cognetto en te zien op vrijdag 22 september, aanvang 20.15 uur.
Het verhaal gaat over de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno; een jongen uit de bergen. In hun levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg. Ondanks hun totaal verschillende levens, blijft de vriendschap uit hun kinderjaren ogenschijnlijk onverwoestbaar. Een film over liefde tussen mensen, eenzaamheid, houvast, familierelaties en verknochtheid aan een streek.

Actie

Vanwege de start van het filmseizoen krijgen bezoekers die op deze filmavond op bergschoenen komen, een gratis bakje koffie/thee met een Apfelstrudel. Inloop is vanaf 19.30  uur.

Nog meer te zien: A ticket to paradise op 6 oktober. Moonlight op 11 oktober. I wanna dance with somebody. Toen ik je zag op 3 november. Triangle of sadness op 17 november. Everything Everywhere all at once op 1 december. Corsage op 15 december. Vortex op 12 januari. Close op 26 januari.